Parkregels

Voor de goede gang van zaken is er een parkreglement opgesteld. Door uw bezoek aan ons park, aanvaardt u automatisch dit reglement.

 • Korting, in welke vorm dan ook, is eenmalig geldig op de reguliere entree.
 • De verstrekte drink- en etenswaren uit ons aanbod (onze all-in formule) mogen niet meegenomen worden buiten het Attractiepark. Het kan voorkomen dat u bij het verlaten van het park verzocht wordt de inhoud van uw tas te laten zien.
 • Vanaf 6 april 2019 is Drouwenerzand Attractiepark rookvrij(er), met uitzondering van één rookzone en uiteraard mag er buiten het park gerookt worden. 
 • Drouwenerzand Attractiepark is niet aansprakelijk voor letsel, diefstal en/of beschadigingen aan uw eigendommen. U betreedt Drouwenerzand Attractiepark op eigen risico.
 • Alle attracties hebben eigen veiligheidsvoorschriften omtrent o.a. minimale lengte en fysieke gesteldheid. De veiligheidsvoorschriften staan aangegeven bij de ingang van elke attractie. Deze voorschriften én de aanwijzingen van de medewerk(st)ers dienen ten alle tijden te worden opgevolgd.
 • Het kan zijn dat een attractie tijdelijk buiten gebruik is in verband met een reparatie of onderhoud. Daarnaast kunnen door weersomstandigheden zoals hevige regenval, onweersbuien en windstoten attracties tijdelijk gesloten worden, dit geeft geen recht op restitutie van de entreeprijs, een vergoeding of andere compensatie. Zodra het weer het toelaat zullen de attracties weer geopend worden.
 • Om hygiënische en veiligheidsredenen zijn dieren in Drouwenerzand Attractiepark niet toegestaan, met uitzondering van geleidehonden.
 • Deponeert u het afval in de daarvoor bestemde vuilnisbakken.
 • Wij vragen aan onze bezoekers om gepaste (boven) kledij te dragen omwille van de hygiëne, de veiligheid en het respect voor kinderen en andere bezoekers.
 • Drouwenerzand besteedt veel tijd en zorg aan het onderhoud van het park. Toch kan het voorkomen dat u minder plezierige zaken tegenkomt. Wanneer dit het geval is, zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u dit aan één van onze medewerk(st)ers meldt.
 • Overmatig alcohol en/of gebruik van verdovende middelen is verboden. Bij incidenten zullen we contact opnemen met de politie.
 • De medewerk(st)ers van Drouwenerzand Attractiepark zijn gerechtigd om personen van het park te verwijderen, wanneer deze personen zich niet aan de parkregels houden. In dit geval heeft degene die verwijderd is geen recht op schadeloosstelling.
 • Op minder drukke dagen kan het voorkomen dat een medewerk(st)er 2 attracties bedient, wij vragen hiervoor uw begrip. Dit zal bij de betreffende attractie worden aangegeven.
 
Wij wensen u een plezierige dag toe en hopen dat bovenstaande voorschriften daaraan bij kunnen dragen.
 
Directie Drouwenerzand Attractiepark
ARRANGEMENTEN
€ 8,50 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor een onvergetelijke schoolreis van groep 3 t/m 8 dus!
€ 8,50 - € 15,50 p.p.
KINDERFEESTJES
Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen iets lekkers!
€ 12,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!
Blijf op de hoogte van speciale acties en aanbiedingen met de Drouwenerzand nieuwsbrief