Halloween

Elke zaterdag in oktober èn woensdag 25 oktober

Tijdens de Halloweendagen is het attractiepark geopend van 13.00 - 21.00 uur. Tot 17.00 uur is het park in gezellige en vriendelijke stemming, vanaf 17.00 uur wordt een deel van het park overgenomen door griezels. Voor deze Scare Zone geldt een adviesleeftijd van 12 jaar en ouder.

De spectaculaire Vuurwerkshow wordt verzorgd door Caffero, benieuwd wat je kunt verwachten? Kijk dan snel hier: Halloween vuurwerkshow!

Kom ook griezelen en genieten van de vele spectaculaire extra's! Noteer deze data in je agenda, spreek af met vrienden en vriendinnen en samen maken we er een onvergetelijke tijd van!

Op dit moment wordt er alweer keihard gewerkt aan het Halloweenhuis! 

Het Halloweenteam is alweer druk bezig om leuke nieuwe activiteiten en 'schrikmomenten' te verzinnen. Heb jij ook een superleuk idee? Twijfel dan niet en breng ons hiervan op de hoogte via: halloween@drouwenerzand.nl.

NIEUW 2017: Einde avond
professionele VUURWERKSHOW!

ARRANGEMENTEN
€ 7,80 p.p.
SCHOOLREIS BASISSCHOOL
Het attractiepark is overzichtelijk ingericht ideaal voor groep 3 t/m 8 dus!
vanaf € 7,80 p.p.
KINDERFEESTJES
Vier je je kinderfeestje bij Drouwenerzand Attractiepark, dan ben gelijk klaar! Het eten is geregeld, de jarige krijgt een kadootje en alle kinderen krijgen een zakje snoep!
€ 11,00 p.p.
IDEAAL VOOR GROEPEN
Ideaal voor je een familiedag en verenigings- of personeelsuitje, alles is in één keer goed geregeld! Genoeg te zien en te beleven door jong èn oud!